[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1061″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Almen grunduddannelse (AGU) er for dig, der gerne vil blive bedre til almene fag som dansk og matematik for at få adgang til en ungdomsuddannelse.

AGU giver dig praksisrettet undervisning i almene fag.

Fx bliver teori sat i tæt forbindelse med praksis. Måske kan I bruge dansk og matematik, når I arbejder med sundhed i et projekt. Når du afslutter et fag, bliver du bedømt med en karakter ud fra 7-trinsskalaen.

Der er optag på AGU to gange om året – januar og august.

Du skal som minimum have undervisning i dansk og matematik.

Du må selv vælge, om du ønsker at få undervisning i enten PASE (Privatøkonomi, Arbejdslære, Samarbejdslære, Erhvervslære) eller identitet og medborgerskab. Du skal vælge et af dem.

Det er også muligt at få valgfagene engelsk, samfundsfag og naturfag.[/vc_column_text][ultimate_heading main_heading=”Her er de almene fag, som FGU Midtjylland tilbyder:” heading_tag=”h4″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-top:25px;margin-bottom:10px;”][/ultimate_heading]

[vc_column_text]

Du kan gå til afsluttende prøver i de almene fag på de niveauer, som fagene udbydes på, hvilket kan være G-, E- eller D-niveau.

Prøverne bedømmes med en karakter efter 7-trins-skalaen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”51″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]