Kan du lide at lave mad og vil du gerne blive dygtigere til det? Har du det godt i en hverdag, hvor tiden flyver afsted, fordi der er nok at lave?
Vi laver sund, spændende og varieret mad hver dag i køkkenerne pĂ¥ FGU-skolerne i Viborg og Silkeborg for elever og medarbejdere. Vi laver ogsĂ¥ mad til arrangementer pĂ¥ skolerne og ud af huset.
Vi laver det meste fra bunden og af friske rĂ¥varer, og vi har stort fokus pĂ¥ hygiejne og god udnyttelse af rĂ¥varerne, sĂ¥ vi bekæmper madspild.
Du lærer med andre ord at lave mad til mange og til fastsatte deadlines. Du lærer korrekt rengøring i et storkøkken, og du lærer at bruge maskiner og køkkenværktøj pĂ¥ sikker vis.
Vi arbejder i teams med fokus pĂ¥ godt samarbejde og godt kammeratskab, og vi tager af og til pĂ¥ inspirationsture, virksomhedsbesøg og messer og samler rĂ¥varer i naturen.