[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1265″ img_size=”medium” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Mad på skolen” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Skolernes køkkener laver sund og rigelig mad til både elever og medarbejdere hver dag, og vi spiser sammen om morgenen og til frokost. Fredag er de to måltider slået sammen til en brunch.

Måltiderne er en del af arbejdstiden og fællesskabet.

Morgenmaden og brunchen er gratis, men for frokost, frugt, kaffe og te bliver du trukket 300,- kr. pr. måned i skoleydelsen. Madordningen er frivillig, og du kan fravælge den ved at kontakte din lærer.

Egne drikkevarer (ud over kaffe/te), slik mm. må ikke medbringes på skolen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1745″ img_size=”medium” add_caption=”yes” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.findsmiley.dk/Sider/Search.aspx?k=39815486″ css=”.vc_custom_1567414940372{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”31″][/vc_column][/vc_row]